Hardware/Udstyr

Her er en liste med beskrivelse af det udstyr, der sælges sammen med en Admindløsning.

Computer

Fujitsu PC ESPRIMO P5731 DC E7500
DVDRW/2GB DDR3/320GB SATA II
Win7 / XP Proff DVD/incl countrykit.
Alt nødvendigt er installeret og computeren er klar til brug.

Pris: 4.400 kr.
Bærbar computer

ASUS K53E bærbar SX213V - P B940 / RAM 4 GB - HDD
IceCool teknologi holder dine hænder kølige
IceCool teknologien holder computeren kølig og komfortabel at anvende i længere tid. Eksklusiv dobbeltsidigt design af bundkortet placerer varme komponenter på undersiden - og så langt fra brugeren som muligt.

Ergonomisk chiclet tastatur,
Ekstra store og støvafvisende taster, der er behagelige at anvende - også over længere tid - hvilket giver en øget produktivitet.

Palm Proof teknik forhindrer, at du taster forkert.
ASUS har lagt stor vægt på bekvemmelighed med en smart touchpad, som inaktiverer sig selv, når den registrerer en håndflade, for at forhindre at musemarkøren flytter på sig, når man skriver.

Pris: 3.297 kr.
Skærm

Philips Monitor 22" Wide 192E2 Sort Glossy
1366x768 (Wide 16:9) 5ms
VGA - DVI Energy Star.

Pris: 999 kr.
Imac

Den startede som en fantastisk ide og er stadig en fantastisk ide. Alt-i-et-designet på den første iMac med en flad skærm som gjorde skrivebordet ryddeligt. Med den fik du alt, hvad du behøver - skærm, processor, grafikkort, harddisk, optisk drev, hukommelse m.m. - i et enkelt kabinet. I dag er iMac den ultimative stationære alt-i-en-computer
Apple iMac - Alt-i-én - 1 x Core i5 2.7 GHz - RAM 8 GB - HDD 1 TB - Iris Pro Graphics 5200 - GigE - WLAN : Bluetooth 4.0, 802.11 a/b/g/n/ac - OS X 10.9 Mavericks - Skærm : LED 21.5" 1920 x 1080 ( Full HD ) - tastatur: DanskAlt nødvendigt er installeret og computeren er klar til brug.

Pris: 8.629 kr.
Imac - Alt i én
Mac Tastatur

2Bdesign anbefaler altid et numerisk tastatur til brug sammen med Admind, da der naturligt skrives mange tal dagligt.
Apples ultratynde aluminiums tastatur er robust, og så ser det godt ud.

Pris: 314 kr.
Apple Numerisk tastatur
Windows på Mac

Forvandl din Mac og kør dine foretrukne Windows-programmer ved siden af Mac-programmer, og få mulighed for at bruge din Windows-only-enheder på din Mac. Kør Windows 7 på Mac og få Windows-programmernes ydelse uden at påvirke styrken i din Mac.
VMware Fusion leverer den bedste grafiske understøttelse af Windows, herunder de nyeste Aero animationer i Windows 7 og avanceret 3D-grafik til inkarnerede gamere.

Pris: 470 kr.
Vmware Fusion
POS Terminal

EBN X-POS 752 er en alt-i-én touch POS-terminal, som er specielt designet til stabile præstationer, effektivitet og holdbarhed.


X-POS 752 har en Intel Atom 1,6 GHz CPU og har ingen blæser. Den lave effekt som processor kræver, giver mulighed for hurtigere kasseekspeditioner, stabil præstationer og derfor en bedre produktivitet ved kassen.

EBNs X-POS 752 har en integreret 15 "TFT LCD touch skærm, og dens ind-/udgangsenheder består af: 3 x RS-232, 1x Parallel port, 4 x USB 2.0, 1x Gigabit Ethernet, 1x Cash Drawer (RJ-11) og trådløst netværk understøttes naturligvis.
POS terminal til Admind Retail
Kasseskuffe

EC-410B
Pengeskuffe MoneyCash sort
til åbning via RS232 port. Udtagelig skuffeindsats med justerbare mønt- og seddelrum. Kasseskuffe, 8 mønt,4 seddel, 410x415x100

Pris: 750 kr.
Bonprinter

Citicen CT-S310 repræsenterer branchens første "Nul-spild", Front-Exit og "Intelligente" POS printer med et bagbelyst grafisk LCD-display, som indeholder en editor til at tilpasse meddelelser - et rigtigt "Godt-køb" for slutbrugeren.

CT-S310 er passer til en bred vifte af applikationer og programmer, og fungerer både til Windows og Mac.
Med sin udskrivningshastighed på 300mm/sekund, er printeren den næsthurtigste POS Printing der kan fås, når det er en "front exit" kvittering der er tale om.

Pris: 1.725 kr.
Labelprinter

Udskriv dine stregkoder lynhurtigt.
Den forbedrede Zebra GK420t termo label printer, byder på en hurtig printhastighed på op til 12 cm pr. sekund, og opfylder derfor de flestes print krav. Zebra GK420t har et slankt og kompakt design, kan prale af det nemmeste rulleisætning på markedet, og understøtter en bred vifte af applikationer og netværk.

Pris: 2.995 kr.
zebra-gk420
Stregkodescanner

LS2208 er i et flot design og er med sin agressive scanner meget attraktiv til mange forskellige løsninger. I Point of Sale er den benyttet meget med den medfølgende stander som gør, at den kan bruges til håndfri betjening.
Desuden er den nem at betjene, ergonomisk god at bruge og er bygget til at klare et hårdede miljø.

Pris: 1.174 kr.
Dankortterminal
IPP350 er en stationær betalingsterminal til integration med et kassesystem. IPP350 er en høj volume terminal med stor farveskærm og store ergonomiske knapper med taktile bogstaver. Terminalen er derfor velegnet til svagtseende, og designet gør den nemt tilgængelig.

IPP350 understøtter integration med USB og RS232, og kommunikation via kasse. Strømforsyning er via USB.
IPP350 er PCI-PED 3,0-certificeret.

Terminal integreres med kassesystemet

Ved integration menes, at der er en forbindelse mellem betalingsterminalen og kassesystemet. Når terminalen er integreret udføres alle funktioner på kasseterminalen hvorefter de overføres til betalingsterminalen. Kvitteringer printes på kassesystemets printeren.
Bonruller
80 mm Thermoruller.

Pris 17,50 kr.
Overvågning

Panasonic Kamera IP overvågning med WLAN
multi kamera option - digital zoom
farve natoptagelse - Bevægelsessensor.

Pris: Ring for tilbud.

Booking System
Booking System
Booking System