Online Booking

Kalender og Online Booking

Kalender
I den elektroniske kalender oprettes reservationer, der både kan ændres og flyttes rundt med som du vil. I dag kan det gøres med papir og blyant i bogen, men i den elektroniske slipper du for at miste information, da tingene kun skal skrives én gang. Med Admind mister du iøvrigt ikke kalenderen af skærmen, hvis din Internetforbindelse pludselig går ned.

Se f.eks. her, hvor nemt det er at oprette en aftale i kalenderen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ZVxHBdowdI[/youtube]

Da kalenderen er fuldt integreret med kundekartoteket, har du samtidig adgang til alle data på kundens behandlingskort.

Online Booking
Med tilkøbsmodulet Online Booking, får du et booking system, der giver dine kunder mulighed for at bestille tid på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet, fra hvilket som helst sted i verden, til netop de behandlingstyper, du har besluttet at lægge på nettet.

Samtidigt frigør du mere tid til din personlige kundepleje og undgår i højere grad at skulle sige ”undskyld mig et øjeblik” til din kunde, hvorefter du, styrter hen til receptionen for at notere den næste tid i bestillingsbogen.

SMS beskeder
Har du nogensinde oplevet, at en kunde har glemt sin aftale, eller misforstået mødetidspunktet, og du hermed er gået glip af en omsætning?

På denne baggrund har vi udviklet en SMS løsning, der via kalenderen, automatisk sender aftalepåmindelser, f.eks. 4 timer før aftalt tid.
Det koster intet at blive tilmeldt og der er ingen fast abonnementsafgift. Du betaler kun 78 øre + moms pr. afsendt besked.

Prøv Adminds Online Booking her: ONLINE BOOKING

Booking System
Booking System
Booking System